BACK TO TOP

Politică de retur

1. Clientul se poate retrage din contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare pentru produsele platite fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere in termen de 14 zile de la data de la care Clientul a intrat in posesia fizica a produsului comandat.

2. Inainte de expirarea perioadei de retragere din contract, Clientul informeaza Audio Video Shop SRL despre decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

      2.1. de a folosi formularul de retur din site vibrationsparties.ro/retur/ sau email cu subiectul Cerere retur la info@vibrationsparties.ro;

      2.2. de a face o declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract;

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumaatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

“  Catre : VIBRATIONS PARTIES SRL, Str. Deal De Sat, Grumăzești, Neamț

             

Telefon: +4 0741 564 393

-Vă informez/Vă informam  prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele Clientului:

– Adresa Clientului:

– Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data”.

3. In cazul exercitarii dreptului de retragere,  returnarea produsului se va putea efectua, dupa parcurgerea etapei initiale de informare asupra returului (punctul 2.), prin servicii de curierat, costurile aferente transportului fiind, conform legii, in sarcina Clientului. Clientul care a notificat VIBRATIONS PARTIES SRL, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsul va fi returnat in maxim 14 zile de la notificare, in caz contrar, VIBRATIONS PARTIES SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

4. Produsul returnat trebuie sa fie predat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile, in ambalajul original, etichetele si documentele in orginial care l-au insotit. Clientul este direct responsabil pentru diminuarea valorii produsului returnat, rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

5. Clientul Audio Video Shop SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

      5.1. Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, cu documentele care l-au insotit si cu toate componentele.

      5.2. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client: de exemplu castile In-Ear.

      5.3. In cazul in care au fost comandate si livrate, produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente ( de exemplu, consumabile: cartuse de imprimanta, tonere, capuri de printare, filtre pentru aspiratoare, baterii de laptop sau orice alte produse care se incadreaza, potrivit naturii acestora, in aceasta categorie).

      5.4. In cazul in care au fost comandate si livrate, produse care sunt aduse pe comenzi speciale sau cabluri taiate la dimensiunile cerute de client (status stoc “la comanda”, cabluri vandute la metru).

6. In cazul retragerii din contract a Clientului, VIBRATIONS PARTIES SRL ramburseaza sumele pe care le-a primit drept plata in termen de 14 zile de la care a luat cunostinta de decizia de retragere din Contract in conditiile art. 2.

7. Daca constata aparitia unor elemente ce diminueaza valoarea produsului returnat in cazul Clientului ce s-a retras din Contract, VIBRATIONS PARTIES SRL va notifica Clientul in acest sens. VIBRATIONS PARTIES SRL isi rezerva dreptul de a restitui suma reprezentand contravaloarea produsului achizitionat de Client numai dupa verificarea produsului la punctul de lucru VIBRATIONS PARTIES SRL, retinand, daca este cazul, suma aferenta diminuarii de valoare a produsului returnat (de exemplu zgarieturi).

8. In cazul produselor achizitionate in sistem de rate bancare cu sau fara dobanda, returnarea sumelor platite nu se va efectua in numerar si nici prin transfer bancar. In astfel de situatii, dupa returnarea produslui, se formuleaza o cerere in scris adresata bancii creditoare, care dupa verificarea conditiilor legale de returnare, va putea anula tranzactia initiala.

Check out our

Vibrations is about infinite feelings that you will experience through music while being in the right place, with the right people.