BACK TO TOP

Metode de plată

Puteti cumpara produsele de pe site-ul Vibrations Parties ( vibrationsparties.ro ) folosind urmatoarele instrumente de plata:
 

  • Ramburs (cash) la livrarea coletului
     

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

 

  • Online cu Card bancar prin procesatorul de platiPayU (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) 


Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Check out our

Vibrations is about infinite feelings that you will experience through music while being in the right place, with the right people.